Premijera na ''Čairu'' začinjena evrogolom!

Autor: Darko Mitrović
subota 15.09.2012.
18:55
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri niškog Radničkog su u sjajnoj atmosferi na renoviranom ''Čairu'' danas savladali ekipu Smedereva, zahvaljujući ''projektilu'' Kolarevića u samom finišu meča.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Pred više od sedam hiljada navijača, koji su napravili odličnu atmosferu, niški Radnički je na najbolji način otvorio renovirani stadion ''Čair''.

Nišlije su posle velike borbe i bolje igre u većem delu meča uspeli tek u finišu da slome otpor Smederevaca, sjajnim golom Kolarevića za konačnih 1:0.

Radnički je imao inicijativu tokom čitavog meča, a najbolju priliku za domaće propustio je Binić u 68. minutu, kada je bio sam ispred protivničkog golmana.  

Jedanaest minuta kasnije sjajna prilika i za goste. Krmar je ovog puta izbio sam ispred Perića, ali je golman Radničkog uspeo da sačuva svoju mrežu.

Konačno, u samom finišu ipak gol na ''Čairu''! Radnički je poveo evrogolom Kolarevića, koji je sa preko 30 metara poslao loptu pod prečku - 1:0!

Radničkom je ovo druga pobeda od starta sezone, sada imaju sedam bodova, a Smederevci su i dalje bez pobede, uz tri remija posle pet kola.

Ne propustite