Presudnih osam dana...

Autor: Miloš Marković
sreda 11.07.2012.
14:17
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda se lagano bliži svojoj evro premijeri, duel sa Naftanom zakazan je za 19. jul, Brazilac Evandro i golman Bajković se nadaju da će do tada sve leći na svoje mesto.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Pripreme ekipe koju vodi Robert Prosinečki bliže se završnici, intenzitet treninga se smanjuje, ali pritisak se pojačava.

Crveno-bele već kroz osam dana očekuje duel protiv Naftana u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Čuvar mreže beogradskog tima ističe da protivnik uopšte nije naivna ekipa, svestan je da njegovu Zvezdu očekuje izazov u koji svi igrači moraju ući maksimalno koncentrisani.

„Gledali smo neke snimke i uopšte se ne radi o naivnoj ekipi. Svi su visoki i snažni, skoro da nemaju nižeg igrača od 185 centimetara. Videli smo da su dobri u prekidima i na to moramo da obratimo posebnu pažnju. Daleko od toga da se plašimo, ubeđeni smo da smo bolji tim, ali to moramo da potvrdimo na terenu.“, rekao je popularni Bajko ko ji tvrdi da je mladi tim Crvene zvezde spreman za najveće domete u narednoj sezoni.

„Kako se smanjuje intenzitet treninga, sve smo bolji. Od utakmice sa Koprom sve više ličimo na sebe i igramo onako kako šef traži od nas.“, dodao je.

Bajkovićev saigrač, fudbaler koji se može podvesti pod one iskusne starosedeoce, Brazilac Evandro je izuzetno motivisan pred start nove sezone.

„Motivisan sam više nego ikada da sa klubom osvojim prvenstvo i Kup i igram u Evropi. Imamo sjajne navijače koji to zaslužuju, i moji saigrači i ja ćemo učiniti sve da ih obradujemo.“, rekao je Evandro.

O protivniku u kvalifikacijama ima visoko mišljenje.

“Smatram da su dobra ekipa. Po onome što sam video, mislim da su bolji i teži protivnik od Ventspilsa. Nalaze se u punom takmičarskom ritmu, i moraćemo svi da damo svoj maksimum, da bismo ih savladali.”, istakao je Evandro.


Ne propustite