Prijave zbog "bežanja" sa konferencija za štampu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 09.05.2014.
18:55
Izvor: Sportske.net

Disciplinski organi Fudbalskog saveza Srbije pokrenuli su postupak protiv petorice trenera koji vode superligaše zbog činjenice da se nisu pojavili na konferencijama za medije posle utakmica 27. kola JSL.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Završnica sezone i povećane tenzije među superligašima doveli su do toga da treneri domaćih klubova pokažu nešto veći stepen nediscipline zbog čega će morati da odgovaraju.

Disciplinski organi Fudbalskog saveza Srbije pokrenuli su postupak i zatražili izjave trenera koji se nisu pojavili na konferencijama za medije posle utakmica 27. kola JSL.

Pod "lupom" Disciplinskih organa našli su se Vladan Milojević (Čukarički), Dragoljub Bekvalac (Radnički 1923), Branko Babić (Vojvodina), Zlatko Krmpotić (OFK Beograd) i Ljubiša Stamenković (Sloboda).

Navedeni treneri nisu se pojavili na konferencijama za štampu posle utakmica 27. kola a razlozi zbog kojih su poslali svoje pomoćnike različite su prirode.

Vladan Milojević nije želeo pred medije posle poraza Čuke od Radničkog iz Kragujevca, a Bekvalac je zbog nepoštovanja koje je njegov kolega pokazao uzvratio istom merom.

Ljubiša Stamenković bio je nezadovoljan suđenjem u Kruševcu zbog čega nije želeo na konferenciju za medije a nije poznato zašto Zlatko Krmpotić i Branko Babić nisu izašli pred novinare.

U svakom slučaju, obaveza je trenera da dolaze na konferencije za medije zbog čega će navedeni "prestupnici" morati da odgovaraju.

Ne propustite