Pritisak veći, efekti pozitivni?

Autor: Beta Beta
utorak 21.08.2012.
22:19
Izvor: Beta

Fudbaleri Crvene zvezde danas su prvi put radili pod vođstvom novog šefa struke Aleksandra Jankovića. Do duela sa Bordoom ostalo je vrlo malo vremena, fudbaleri ne kriju da osećaju pritisak pred ovaj meč, ali kapiten Nikola Mikić u svemu tome vidi i pozit

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović rekao je večeras da je pritisak u ekipi pred meč u kvalifikacijama za Ligu Evropa s francuskim Bordoom "nešto veći" nego inače, dok je kapiten Nikola Mikić ocenio da je to pozitivno.

"U Zvezdi uvek postoji pritisak i uvek se veruje u pobedu, ali sada je to malo drugačije, pošto smo 'kiksnuli' u prošloj utakmici (protiv Rada 2:2 na domaćem terenu), i ne igramo baš najbolje. Verujem, ipak, da možemo da dođemo do dobrog rezultata i da ćemo brzo izaći iz krize", rekao je Lazović posle treninga.

Mikić u nedelju nije bio u ekipi protiv Rada, ali je kazao da je spreman za igru.

"Osećamo pozitivan pritisak jer verujemo u sebe i želimo da napravimo što bolji rezultat pred revanš. Šef je odlučio da ne igram u nedelju, ali sam ja spreman", rekao je Mikić.

Zvezdini prvotimci su danas imali prvi trening s novim trenerom Aleksandrom Jankovićem. Dosadašnji trener Robert Prosinečki podneo je ostavku juče.

Nikola Maksimović je ranije izašao sa treninga, žaleći se na povredu. Luka Milivojević je bio na terapiji i nije ni trenirao, ali je novinarima rekao da će biti spreman za četvrtak.

Ne propustite