Promene sve izvesnije - Posle Džaje i Lukić kod Vučića?

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.09.2012.
22:10
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Prema informacijama koje stižu iz dana u dan, a u vezi sa aktuelnom situacijom u Crvenoj zvezdi, sve su manje šanse da će aktuelno rukovodstvo kluba na čelu sa Vladanom Lukićem ostati i dalje na tim pozicijama.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kao što je poznato, ''već viđeni'' povratnik na čelo Crvene zvezde Dragan Džajić danas je u Vladi Srbije razgovarao sa prvim potpredsdnikom Vlade Aleksandrom Vučićem, koji se u poslednje vreme primetno angažuje na rešavanju problema u klubu sa Marakane.

Prethodno je Vučić obavio razgovor i sa Kirilom Kravčenkom, predstavnikom Gasproma, a kako večeras otkrivaju ''Novosti'', za vikend je planiran i susret sa aktuelnim predsednikom kluba Vladanom Lukićem.

Sve ovo nagoveštava brze promene u rukovodstvu Crvene zvezde, ali će one svakako sačekati okončanje sudskog postupka protiv Dragana Džajića, što bi moglo da se dogodi već 14. septembra.

Aleksandar Vučić potvrdio je da "Gasprom" traži garancije države za ulaganja u sport, kao i da postoje druge firme koje su spremne da investiraju, ne samo u Crvenu zvezdu, nego i u Partizan.

Za sada, bar dok je aktuelno rukovodstvo Crvene zvezde na svojim pozicijama, nema nagoveštaja ozbiljnijih ulaganja ruske kompanije, što je još jedan od pokazatelja koji govore u prilog Lukićevom odlasku.

Navodno, očekuje se da Lukić sam podnese ostavku, a njegov naslednik bi trebalo da bude biran u Skupštini, a ne na neposrednim izborima.

Ipak, ostaje nam da sačekamo epilog svega i da li će se ovakav scenario zaista sprovesti u delo.






Ne propustite