Promocija "trilinga" na Karaburmi

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.07.2012.
15:27
Izvor: Sportske.net

Uoči polaska na drugi deo priprema u Sloveniju na Omladinskom stadionu zvanično su promovisana trojica fudbalera koji su nedavno pojačali ekipu OFK Beograda. Iskusni Dragan Bogavac, u pratnji dvojice "momčića", obratio se novinarima i izneo svoje utiske p

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

OFK Beograd do sada je odlično poslovao na letnjoj fudbalskoj pijaci pošto su u klub stigli igrači koji će imati veliki uticaj na rezultate ekipe u narednoj sezoni.

Čelnici i struka "Romantičara" odlučili su se da tokom leta kombinuju sa dovođenjem mladih i iskusnih igrača.

Tako je bilo i na današnjoj promociji trojice fudbalera koji će u narednoj sezoni nositi plavo-beli dres kluba sa Karaburme.

Konferenciji za medije prisustvovali su Stevica Kuzmanoski, Dragan Bogavac, Dušan Punoševac i Vladimir Tufegdžić. Trener Ofke izrazio je svoje zadovoljstvo što će u timu imati igrače kao što su trojica pomenutih.

"Napravili smo odličan potez i siguran sam da će biti prava pojačanja za tim OFK Beograda. Bogavac je tip igrača koji je nedostajao OFK Beogradu. Iskusan i može sigurno dosta da pomogne. Tufegdžiću su preporuka bili golovi na prvoligaškim terenima, dobar je realizator i perspektivan je napadač. Punoševac će biti od koristi takođe, ali je mlad i mora da bude strpljiv, ali je sigurno da će pojačati konkurenciju uz levu aut liniju" rekao je Stevica Kuzmanoski.

Novinarima su se zatim obratili fudbaleri koji su bili zadovoljni što zvanično postaju deo kluba sa velikom tradicijom.

"Srećan sam što sam došao u OFK Beograd. Ponuda kluba sa Stare Karaburme je bila jedina i konkretna. Nisam došao sa miljenjem da sam Dragan Bogavac i da ću sigurno igrati, već da pomognem mladom timu u borbi za vrh tabele" istakao je Dragan Bogavac.

Sa njim su se složili i Vladimir Tufegdžić i Dušan Punoševac.

"OFK Beograd je veliki klub i drago mi je što sam njegov deo. To je klub koji je dao ogroman broj velikih imena. Mene su svi do jednog odlično prihvatili, a ja ću se truditi da postignem što više golova" rekao je Tufegdžić.

Što se tiče "ličnih karti" pomenutog trojca koji je danas zvanično potpisao za OFK Beograd one izgledaju ovako:

Dragan Bogavac rođen je 7.4.1980. Igra na poziciji napadača i tokom karijere nastupao je za Rudar, Crvenu zvezdu, Burhauzen, Koblenc, Majnc i Lokomotivu.

Vladinir tufegdžić rođen je 12.6.1991. Igra na poziciji napadača a pre OFK Beograda igrao je za Novi Sad.

Dušan Punoševac rođen je 28.7.1991. Igra na poziciji levog beka i do sada je nastupao za Napredak iz Kruševca, Kopaonik i Prvu Petoletku iz Trstenika.

Plavo-bela ekspedicija sutra kreće put Slovenije gde će boraviti do 27. jula. Nakon toga "Romantičari" se vraćaju u Beograd gde ih 11. avgusta očekuje meč prvog kola Jelen Superlige protiv ekipe Donjeg Srema.

Ne propustite