Prosinečki: "Bio bih lud kad bih obećao titulu"

Autor: Filip Mitrović
nedelja 11.03.2012.
16:59
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Trener Crvene Zvezde začuđen što su krenule da se raspredaju priče o tituli i što se naprasno podiže euforija.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trenutnih šest poena prednosti Partizana nad Zvezdom nakon drugog kola u prolećnom delu šampionata opovrgava teze da je šampion odlučen još jesenas.

Među pristalicama crveno - belih odjednom se stvorila nada da ipak mogu do titule. Robert Prosinečki ne može da razume ovolike preokrete u razmišljanjima ljudi na ovim prostorima.

"Nisam lud da obećam titulu prvaka!?"

"I ne razumem otkud sada to odjednom da smo favoriti, da smo najbolji? Do juče nismo ništa znali, svi su nam se smejali, a sada smo odjednom najbolja ekipa u zemlji. Ovde se lako stvara euforična atmosfera i ja ne želim da moja ekipa bude deo toga" rekao je "Žuti".

Šef struke Zvezde smatra da je sada pogodan trenutak za ekipu da još više sazri, ali ne i da poleti u euforiji koja se stvara.

"Ako je sve to u granicama normalnog, ako je to lagana euforija, onda to može da donese dobre rezultate. To je onda podstrek za bolji rad, to podiže samopouzdanje igrača. Oni moraju da znaju da samo ako nastave ovako da rade, mogu da očekuju dobre rezultate u budućnosti. Moraju pravilno i zdravo da žive." istakao je popularni Robi.

Posle pobede nad Javorom, novinari su označili Borhu i Mijailovića kao slabe tačke tima, ali je on to negirao naglasivši da su ti igrači dali ogroman doprinos u kretnjama u polju, koje "obični" posmatrači ne primete.

Crvena Zvezda naredni meč igra protiv Smedereva u sredu, uz otvorene kapije "Marakane".





Ne propustite