Prosinečki: "Dolaze na probu nespremni!"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 17.08.2012.
21:41
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki potvrdio je da sve više postaje rezigniran činjenicom da igrači koji dolaze na probu, u redove bivšeg šampiona Evrope i sveta, to čine potpuno nespremni.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Sa ekipom Crvene zvezde ovih dana radi Aliju Đalo, portugalski internacionalac koji je pet godina proveo u mlađim kategorijama Čelsija.

Iako se pretpostavljalo da će Robert Prosinečki za nedelju dana moći da odluči da li je Đalo pravi fudbaler za njegovu ekipu, hrvatski stručnjak rezigniran je činjenicom da igrači dolaze nespremni na probu i time u startu sebi smanjuju šanse za angažman.


"Ovo je već počelo da mi smeta. Zamara me to što sve više igrača dolaze nespremni u Zvezdu. Pa, momak nije radio dva meseca s ekipom, kako onda da ocenjujem da li je dobar za nas ili ne posle samo dva-tri dana. Nije sporno da ima kvalitet, zanimljiv je, ali ćemo još morati da vidimo kada će moći da igra. Možda bude spreman tamo negde za kraj prvenstva" konstatovao je Prosinečki.

Očigledno je da će Zvezda pokušati da vrati Nenada Milijaša čime bi Đalo sigurno bio "odbačen" ali još uvek nije poznato da li je povratak bivšeg kapiten crveno-belih realan.

Ukoliko Milijaš odluči da ostane u inostranstvu Đalo će morati da dobije priliku, hteo to Prosinečki ili ne, jer boljeg rešenja u ovom trenutku nema.

Ne propustite