Prosinečki: "Ovi momci su Zvezdina svetla budućnost"

Autor: Filip Mitrović
četvrtak 22.03.2012.
21:37
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Šef struke i legenda Zvezde veoma je ponosan na svoje pulene posle pobede u derbiju, iako ističe da igre još uvek nisu na zadovoljavajućem nivou.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Utisci od jučerašnjeg večitog derbija u polufinalu Kupa Srbije se i dalje sumiraju, strasti se hlade, a trener Crvene Zveze Robert Prosinečki ocenio je da su njegovi fudbaleri pobedili, ali ne i nadigrali Partizan.

"Partizan je još jednom pokazao da ima sjajan tim i da su ti igrači već naučeni da pobeđuju u derbiju. Da se ne lažemo, nas je u nekoliko situacija tokom meča i sreća pogledala. Ali, mislim da smo je zaslužili jer je naš mladi tim sa šestoricom debitanata pokazao da ima ogromno srce." izjavio je Robi.

Čini se da je izbor Prosinečkog pri dovođenju igrača na zimu bio pun pogodak, posebno onih sa ofanzivnim karakteristkama jer su i Milunović i Kasalica pogađali mrežu.

"Svima nam je mnogo važna ova pobeda, jer će igrači još više dobiti na samopouzdanju. Sada su videli da mogu da naprave dobar rezultat i protiv Partizana. Naravno, još nismo na nivou na kom Crvena zvezda treba da bude, ali vam tvrdim da su ovi momci budućnost kluba." rekao je popularni "Žuti".

Zvezdin trener se osvrnuo i na slavlje na severnoj tribini koje je potrajalo duže od sat vremena po isteku meča.

"Ta radost i zadovoljstvo naših navijača me posebno čini srećnim. Potpuno mi je jasno koliko njima znači ova pobeda i siguran sam da je uprkos krizi u društvu njima danas sve lepo u životu. To je fenomen zbog kojeg sam i ostao da se borim." zaklučio je Prosinečki.

Ne propustite