Prosinečki veruje u "mlade lavove"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 17.02.2012.
19:00
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Nakon današnjeg poraza od Šahtjora trener Crvene Zvezde, u izjavi za klupski sajt, istakao da se ne kaje što je na teren poslao, maltene, junorsku ekipu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena Zvezda poražena je u današnjem pripremnom meču od ukrajinskog Šahtjora rezultatom (2:0). Prosinečki se odlučio da na teren pošalje kombinovani sastav koji su, u najvećoj meri, činili mlađi igrači beogradske ekipe.

Ipak, strateg Crvene Zvezde nije se pokajao što je tako postupio, bez obzira što je Zvezda izgubila ovaj meč baš zbog neiskustva i dve greške mladog Krnete.

Prosinečki je izneo svoja uverenja da je ovaj meč bio ogromna škola za mlade Zvezdine igrače.

"Meni je drago što je Šahtjor igrao sa maltene prvim timom, i što su na kraju u igru ušli svi njihovi nosioci. Drago mi je jer je to velika škola za Zvezdine klince."

"Bilo je trenutaka tokom utakmice kada smo povezivali pasove i bili opasni, dolazili do gola, a bilo je i minuta kada smo bili inferiorni, puni poštovanja, i možda nekog straha", osvrnuo se na današnju igru Robert Prosinečki.

Ujedno, "Veliki Žuti" dao je podršku, danas najslabijem na terenu, Jovanu Krneti.

"Idemo dalje, učimo, on je jedan od tih igrača kojima fali iskustva i za koje je normalno da greše. Profesionalac je i nek se sada izbori, od nas ima podršku svakako", završio je Zvezdin trener.

Ne propustite