Protiv Gorice za sklapanje mozaika

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 16.02.2013.
09:31
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana danas će imati prvu proveru u svojoj novoj bazi u Portorožu. Izabranicima Vladimira Vermezovića suprotstaviće se ND Gorica, klub koji nastupa u Prvoj slovenačkoj ligi.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana nastavljaju sa odigravanjem kontrolnih mečeva na pripremama a ovoga puta na megdan crno-belima izlazi ND Gorica, ekipa koja nastupa u Prvoj ligi Slovenije.

To će biti prvi test u Sloveniji za izabranike Vladimira Vermezovića koji polako sklapa mozaik o tome ko će početi prvi meč u prolećnom delu sezone koji Partizan igra u Borči.

Danas bi na teren trebalo da izađu fudbaleri u koje Vermez ima najviše poverenja i za koje veruje da su najviše pokazali tokom pripremnog perioda.

Probleme sa povredom još uvek vuče Ostojić dok svi ostali rade punim intenzitetom i bore se za svoje mesto u timu.

Današnje prepodne fudbaleri neće provesti radno već će samo u 16 časova izaći na teren u Novoj Gorici i odigrati kontrolni susret sa pomenutom ekipom.

Subota je ujedno treći dan boravka Partizanove ekspedicije u Portorožu pa nakon današnjeg susreta ostaje još četiri dana do kraja boravka u Sloveniji a dan pre povratka u Beograd crno-bele čeka poslednji pripremni meč i to sa Koperom.

Po povratku u srpsku prestonicu pulene Vladimira Vermezovića čeka pet dana rada u Zemunelu a onda i prvi meč protiv BSK Borče koji je na programu 26. februara.

Ne propustite