Protiv “Pantera” za overu (18.00)

Autor: Miloš Marković
subota 19.05.2012.
15:13
Izvor: Sportske.net

Današnjim duelom protiv Radničkog FMP, košakraši Crvene zvezde ima priliku da overi plasman u regionalnu ligu naredne sezone.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Večerašnja utakmica protiv Pantera ima veliki ulog po izabranike Svetislava Pešića.

Crveno-beli igraju za treće mesto na tabeli i plasman u Jadransku ligu naredne sezone. Protivnik je ekipa koja takođe ima velikih motiva jer bi im pobeda pružila veru i nadu da mogu do četvrte pozicije i mesta u plej-ofu.

Kapiten Crvene zvezde Vuk Radivojević shvata ulog koji nosi večerašnji duel, traži maksimalno angažovanje i borbenost koja je viđena u večitom derbiju.

"Borbenost i motivisanost moraju da budu na istom nivou kao protiv Partizana. Samo u tom slučaju naša pobeda neće biti dovedena u pitanje. Radnički FMP je pokazao da ima snage da se nosi sa ekipama iz ABA lige, pet pobeda koje su zabeležili je najbolji dokaz za to.”

Sigurno je da će naš protivnik imati veliki motiv i želju da uhvate poslednji voz za plej-of. Stoga mi moramo od samog starta da nametnemo naše ritam i uspostavimo kontrolu nad utakmicom.”, rekao je kapiten Radivojević.

U taboru tima iz Železnika su svesni da je Zvezda favorit u večerašnjem duelu, ali obećavaju motivisanu i borbenu igru protiv svog rivala.

“Svima je jasno da je Zvezda favorit. Radi se o timu koji ima kvalitetniji i iskusniji tim.”

Mi pobedu želimo da potražimo u borbenosti i motivaciji koje moraju da budu na visokom nivou. Naši mladi igrači moraju da imaju veliki motiv kada igraju sa Zvezdom, ali i ostalim velikim klubovima.”, istakao je Miloš Pejić, trener FMP Železnika.

Utakmica u Železniku startuje večeras u 18 sati.


Ne propustite