Prva provera već u sredu, Nađ u izvidnici...

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.02.2012.
20:32
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS, partizan.rs

Fudbaleri Partizana oduševljeni su uslovima u Antaliji. Po prijatnom vremenu danas su trenirali na terenima hotela ''Maks Rojal'', a u sredu će imati prvu proveru protiv ekipe Černomoreca. Koordinator Nađ danas gledao Zvezdu i Pazarce.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle kratkotrajnog izleta u ''polarni Beograd'', fudbaleri Partizana već su se navikli na sjajne uslove koje im nudi hotel ''Maks Rojal''.

Naravno, vremena za istinsko uživanje nema mnogo, danas se radilo po planu, a već u sredu od 16 časova po srednjeevropskom vremenu crno-bele očekuje prva provera od dolaska u Tursku, protiv ukrajinske ekipe Černomoreca iz Odese.

Radilo se uglavnom sa loptom, trener Grant sa svojim novim pomoćnikom Slobodanom Drpićem mirno je posmatrao rad svojih igrača, uz povremene savete i korekcije.

Popodne su dve ekipe igrale na "skraćenom terenu", a ''narandžasti'' su pobedelili ''zelene'' sa 2:1.

Prvo se u strelce upisao Saša Ilić, a zatim i Stefan Babović. Jedini gol za ''zelene'' postigao je David Manga na asistenciju Lamina Dijare.

Specijalan zadatak imao je koordinator stručnog štaba Albert Nađ, koji je danas bio u ''izvidnici'', posmatrajući trening Novog Pazara sa kojim se crno-beli sastaju u prvom kolu drugog dela sezone, a odgledao je i pobedu Crvene zvezde nad danskim Horsensom...





Ne propustite