Prvenac "Golubova" u Crnoj Gori

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 28.01.2014.
19:30
Izvor: Sportske.net

Polufinalista nacionalnog Kupa Srbije ostvario je prvu pobedu tokom druge faze priprema za prolećni deo sezone, pošto je na terenima na Jazu bio bolji od ekipe Lovćena.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Drugi kontrolni meč Spartaka na pripremama u Crnoj Gori bio je znatno berićetniji za ekipu Dragana Kanatlarovskog nego prvi igran u Podgorici.

"Golubovi" su u utorak savladali trećeplasiranu ekipu Crnogorske fudbalske lige rezultatom 3:1 (0:0) a vremenski uslovi na stadionu na Jazu bili su znatno bolji no oni u glavnom gradu Crne Gore.

Ekipa Lovćena pokazala se kao izuzetno kvalitetan rival koji je za 45 minuta odolevao naletima fudbalera Spartaka.

Prvi deo susreta završen je bez golova a onda su treneri Lovćena i Spartaka odlučili da promene kompletne timove što je uslovilo i golove.

Spartak je za dva minuta stigao do dva pogotka preko Ilića a Draganić je vrlo brzo uneo neizvesnost u završnicu samnjivši rezultat na 2:1.

Tačku na trijumf Subotičana stavio je Šarac golom u 75. minutu čime je doneo i prvi trijumf Spartaku na pripremama u Crnoj Gori.

Spartak:
Janošević, Farkaš, Radović, Antonić, Mezei, Kovačević, Šarac , Trivunović , Torbica, Džugurdić, Milić. Igrali još: Jočić, Antonić, Bjedov, Novaković, Milošević , Jondić, Ilić, Mrkela, Matić, Janković.

Ne propustite