Prvoligaš iznenadio "Romantičare"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 03.02.2013.
11:37
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Fudbaleri OFK Beograda doživeli su u subotu neugodan poraz od Bežanije koji će sigurno zabrinuti Zorana Milinkovića iako se radilo o pripremnom meču.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Uoči polaska za Antaliju OFK Beograd je odmerio snage sa prvoligašem Bežanijom na terenu Hajduka sa Liona.

Iako su starobeograđani stvarali prilike i bili bolji rival ekipa Bežanije je na kraju proslavila pobedu rezultatom 2:0.

Konačan rezultat meča postavljen je već u prvom poluvremenu pošto su Sekulić i Injac golovima u 5. i 43. minutu presudili "Romantičarima".

Milinkovićevi izabranici su u drugom delu meča težište igre u potpunosti prebacili na polovinu Bežanije i stvarali prilike pred golom "Lavova" ali je na kraju ekipa Gordana Petrića odnela pobedu koja će prvoligašu sa Novog Beograda puno značiti zbog samopouzdanja jer ga čeka borba za opstanak u Prvoj ligi Srbije.

Što se OFK Beograda tiče, ovo je bio drugi poraz ekipe sa Stare Karaburme od početka priprema a Milinković će morati da poradi na realizaciji svojih napadača koji nisu blistali u duelima sa Rudarom, Mogrenom, Mornarom i Bežanijom jer su plavo-beli na ta četiri meča postigli samo dva gola.

Ekspedicija OFK Beograda sutra putuje za Antaliju na glavni deo priprema prvi meč u drugom delu sezone "Romantičari" igraju 27. februara protiv Donjeg Srema u Novom Sadu.

Ne propustite