Pun "Čika Dača" spremno čeka "Vošu" (14.00)

Autor: Miloš Marković
nedelja 04.03.2012.
07:21
Izvor: Sportske.net

Na samom startu prolećnog dela prvenstva u Kragujevcu derbi. Radnički 1923 kao četvrti tim na tabeli Super lige dočekuje velikog rivala, trećeplasiranu Vojvodinu.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Kragujevačku publiku u nedelju popodne očekuje prava fudbalska poslastica.

Na „Čika Daču“ dolazi silno pojačana Vojvodina koja u nastavak prvenstva ulazi sa najvećim ambicijama. Kragujevčani se ipak ne plaše izazova, očekuju tri boda nošeni svojim vernim navijačima.

Naša obaveza je da na početku polusezone pokažemo da imamo ambicije i motiva da se suprotstavimo tako kvalitetnom rivalu."

Uz pomoć navijača i ljubitelja fudbala koji su uvek bili naš dvanaesti a nekad i trinaesti igrač, ja se nadam pozitivnom rezultatu.“ izjavio je trener "Crvenih Đavola" Slavko Kuzeljević.

Vojvođani su svesni da ih u Kragujevcu čeka uzavrela atmosfera koja će, po rečima Petra Škuletića, biti dodatni motiv sa Lale.

Sigurno je da će naš domaćin imati visok nivo motivacije, ali smo spremni za tu utakmicu. Radnički ima jak i iskusan tim, koji ume da igra na rezultat. Ne plašimo se velike posete na stadionu, jer svaki igrač mnogo više voli kada igra pred punim tribinama" kazao je Petar škuletić.

Derbi utakmica premijernog kola prolećnog dela sezone igra se u nedelju s početkom u 14 časova.


Ne propustite