Puna "Marakana" čeka "Golubove"?

Autor: Boris Jovanović
subota 25.02.2012.
10:41
Izvor: Sportske.net

Do prolećne premijere ostalo je sedam dana, u Crvenoj Zvezdi ubeđeni da će njihov novi tim debitovati pred velikim brojen navijača, bez obzira na lošu jesen.

delije-caffe.net
delije-caffe.net

Povezane vesti

Često analitičari zbivanja u srpskom fudbalu kažu da je u pitanju paradoks, što Zvezda igra slabije, ima više navijača.

To naravno nije tako, ali je činjenica da su u ovim sušnim godinama navijači najbolji deo kluba.

Najveća poseta, ne samo u srpskom fudbalu, već na Balkanu je nešto što u klubu uvek ističu u prvi plan. Međutim, rezultata nema...

Ipak, januarski prelazni rok je označio stvaranje novog tima, na "Marakani" se nadaju da će to zaintrigirati navijače, pri čemu ne misle samo na severnu tribinu svog stadiona.

"Mislim da je prelazni rok bio po ukusu naših pristalica, najiskrenije, očekujem veliku posetu u prvom kolu protiv Spartaka", rekao je juče Vladan Lukić.

U toj utakmici debitovaće nekoliko novih igrača, praktično biti predstavljen tim za koji tvrde da je glavni činilac u boljoj budućnosti crveno - belih.

"Svesni smo koliko navijači od nas očekuju", kaže najbolji fudbaler Zvezde, Darko Lazović.

"Sanjam da istrčim pred punu Marakanu", pričao je tokom priprema doskorašnji kapiten Slobode, Nikola Maksimović. Osim njega "Delijama" će se predstaviti i Mladenović, Milivojević i najverovatnije Milunović, koji bi trebalo da dobije šansu umesto povređenog Kasalice.

"Jedva čekamo start", potvrdio je Robert Prosinečki po povratku iz Antalije.

Odbrojavanje počinje...

Ne propustite