Puna podrška Rašoviću!

Autor: Beta Beta
utorak 05.11.2013.
18:36
Izvor: Beta

Vuk Rašović ostaje i dalje na klupi Partizana, odlučilo je u utorak rukovodstvo kluba iz Humske. Stručnom štabu pružena ''puna podrška'', uz ocenu da su ekipi na zimu neophodna pojačanja.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas posle sednice Sekretarijata tog kluba da trener crno-belih Vuk Rašović ima "punu podršku" Uprave.

"Sekretarijat je zaključio i preporučio Upravnom odboru da se, uz sve konstatovane slabosti i nedostatke, da puna podrška stručnom štabu i tima u nastojanjima da se zadrži liderska pozicija u prvenstvu Srbije i obezbedi nastavak takmičenja u kupu Srbije", navodi se u saopštenju na sajtu kluba.

Sekretarijat je takođe razmatrao igre i rezultate tima u poslednjih nekoliko kola, sa posebnim osvrtom na 145. "večiti" derbi, kao i aktivnosti i pripreme za "uspešan i kvalitetan" nastup u preostalim utakmicama u jesenjem delu sezone.

Takođe, Sekretarijat je zaključio da treba uraditi detaljnu analizu stručnog rada i igračkog kadra, kao i da po završetku jesenjeg dela sezone treba dovesti "neophodna pojačanja".

Sekretarijat je razmatrao i incidente i dešavanja pre, za vreme i posle "večitog derbija", o čemu će svoj stav izneti u posebnom saopštenju.

Ne propustite