Rabrenović: ''Mrđa bi da naplati svoju glupost!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.08.2012.
23:07
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Generalni sekretar Vojvodine Radisav Rabrenović oštro je danas odgovorio na optužbe nekadašnjeg kapitena ''Lala'' Dragana Mrđe, kome je klub navodno ostao dužan.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

I dok Dragan Mrđa smatra da je Vojvodinu u Beču stigla ''Božja kazna'', zbog odnosa prema njemu, kao i još nekim bivšim igračima, generalni sekretar novosadskog superligaša Radisav Rabrenović tvrdi da je Mrđa zapravo nezahvalan za sve ono što je klub učinio za njega.

''Vojvodina ga je vratila u život, trpela, da bi on kasnije igrama i zahvaljujući veličini našeg kluba, došao do reprezentacije. Da nije bilo Vojvodine, otvarao bi pivo 'na dvojku' u svom selu kraj Vršca. Kako je krenuo, bolje bi mu bilo da pripazi da se to i ne obistini'', poručuje Rabrenović, a prenose novosti.rs.

Priznanjem da ''nije znao šta potpisuje'', Mrđa je, prema Rabrenovićevim rečima samo pokazao svoju ''neinteligenciju''.

''Mrđa na taj način šalje poruku koliko je zapravo neinteligentan kad nije u stanju da pročita četiri rečenice, nego potpisuje četiri papira koja su mu 'poturena' i to u prisustvu dvojice advokata!'', objašnjava Rabrenović i poziva Mrđu da javno kaže koji su još to fudbaleri ''prevareni'' od strane čelnika Vojvodine.

Rabrenović dalje navodi da je klub u više navrata zataškavao Mrđinu neprofesionalnost, da je navodno u više navrata bežao iz karantina i činio i druge propuste o kojima generalni sekretar, bar za sada, nije želeo da govori.

''On nam to sve vraća na odvratan način. Pokušao je preko FSS-a da naplati tu svoju glupost, pa su mu tamo rekli da ne može, jer je evidentno da je raskinuo ugovor na način na koji je to učinio. Pokušao je na redovnom sudu, opet bezuspešno i sad hoće preko Strazbura!? Ne znam samo koja će institucija u svetu da se bavi analizom nečega što je decidno jasno'', smatra Rabrenović.






Ne propustite