Računica je jasna...

Autor: Miloš Marković
četvrtak 01.11.2012.
16:00
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbalski klub Crvena zvezda u narednom kolu Jelen Super lige dočekuje ekipu Jagodine. Želja i namera crveno-belih – nastavak niza do večitog derbija koji će rešiti pitanje jesenjeg prvaka.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U okviru 11 kola Jelen Super lige, Crvena zvezda na svom terenu dočekuje Jagodinu.

Nakon te uktamice izabranike Aleksandra Jankovića gostuju OFK Beogradu, dok će krunu jesenjeg dela sezone predstavljati večiti derbi koji se igra 17. novembra.

Računica nedvojbeno pokazuje da ukoliko nastave pobednički niz i ostvare trijumf nad velikim rivalom, crveno-beli ponovo zasedaju na čelo tabele.

„Mnogo je bitno da ostvarimo veliki niz pobeda jer bi na taj način stekli pobednički mentalitet i dobili još veću želju i motiv za napredak.“,rekao je Aleksandar Pantić, poslednje pojačanje kluba sa „Marakane“.

Prvi izazov u nizu je ekipa Jagodine, ekipa koja već neko vreme predstavlja rivala za poštovanje.

„Naš sledeći rival je vrlo dobar tim, o čemu najbolje svedoči i njihova pozicija na tabeli. Očekujem izuzetno tešku utakmicu u subotu. Jagodina je ekipa koja je odlično pokrivena na svim pozicijama.“

„Potrebno je da odigramo maksimalno motivicamo i koncentrisanosvih 90 minuta i da uspemo da sačuvamo svoj gol, a ostvarimo, naavno, i pobedu.“, zaključio je Aleksandar Pantić.

Utakmica na „Marakani“ se igra u subotu s početkom od 19 sati.


Ne propustite