Rad - Janković veruje u kvalitet ''Građevinara''

Autor: Beta Beta
sreda 19.02.2014.
19:42
Izvor: Beta

Nekoliko dana pred start drugog dela sezone, trener Rada Aleksandar Janković uverava da njegov tim spremno dočekuje prolećne borbe i veruje da će glavni cilj biti ostvaren - opstanak u eliti.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Rada Aleksandar Janković rekao je danas da veruje u opstanak u Super ligi i kazao je da će njegov tim zadržati agresivan i napadački stil igre u nastavku šampionata.

"Igraćemo agresivno, napadački, disciplinovano i organizovano. Imamo zaista kvalitetne igrače na svim pozicijama, povećali smo konkurentnost, i jedino takvom igrom možemo da ispunimo cilj", rekao je Janković novinarima na stadionu.

Rad je danas predstavio nova pojačanja u renoviranom restoranu kluba, koji je ponovo počeo sa radom. Stadion koji se popularno zove Kralja Petra počeo je da se renovira, a nova uprava je danas predstavila i nove tri garniture dresova, sa novim-starim okruglim grbom kluba.

Svi u Radu veruju da će ispuniti cilj i opstati u ligi, iako je klub sada poslednji na tabeli, sa 11 bodova iz 15 kola.

"Moram da priznam da kada pogledam stanje crno na belo, malo me uplaši to stanje, ali kada pogledam ove momke, onda me obuzme optimizam i sasvim sam siguran da ćemo ostati u ligi", rekao je Janković.

Klub sa Banjice je ove jeseni promenio upravu, koja je odmah počela da rešava nagomilane probleme. Janković je kazao da se ekipa dobro pojačala i spremila tokom zimske pauze.

Rad prolećni deo sezone počinje protiv Čukaričkog u gostima. "Brđani" su polusezonu završili na sedmom mestu, a dugo su bili pri vrhu.

"Čukarički je pokazao da je ozbiljan klub, sa ozbiljnim igračkim kadrom, koji su dopunili u ovom prelaznom roku. Oni su favoriti, ali to ne znači da ćemo se mi predati, jer nam to, na kraju krajeva, ne dozvoljava ni tradicija. Borićemo se i pružićemo svoj maksimum", rekao je Janković.

Rad su poslednjeg dana prelaznog roka pojačali Aleksandar Lazevski, Ognjen Ožegović, Vladimir Radivojević, Stefan Tripković i Ivan Marković.

Rad je počeo da renovira spoljni deo fasade, a restoran je već renoviran i počeo je da radi. Najavljeno je da će u sledećih mesec dana biti usvojeno idejno rešenje renoviranja kompletnog stadiona.

Ne propustite