Rad - Ofanzivom do opstanka!

Autor: Beta Beta
sreda 12.02.2014.
13:10
Izvor: Beta

Procenjujući mogućnosti svog tima u prolećnom delu sezone, trener 'Građevinara' Aleksandar Janković najavio napadački fudbal 'Građevinara', za gol više.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Rada Aleksandar Janković rekao je danas da njegova ekipa mora da igra napadački ukoliko želi da opstane u Super ligi Srbije.

"Cilj je jasan, selekcija igrača je napravljena u odnosu na taj cilj. Rad se neće modifikovati prema protivniku, Rad mora da pobeđuje da bi opstao u ligi. Može da se očekuje napadački fudbal, agresivan, disciplinovani fudbal. Takav način igre će omogućiti da kreativci, koje imamo u timu, doći do izražaja", rekao je Janković, objavljeno je na sajtu kluba.

Rad je prvi deo sezone završio na poslednjem mestu na tabeli Super lige Srbije sa samo 11 osvojenih bodova i sa samo šest datih golova.

Janković je kazao da je cilj kluba u zimskoj pauzi, odnosno u prelaznom roku, bio da se pojača.

"Prva i osnovna stvar je bila da se dovede nekoliko igrača u zrelim godinama koji će biti u stanju da donesu odredđni kvalitet kako ne bismo došli u situaciju u kojoj smo bili u prvom delu takmičenja. Želeli smo da napravimo ambijent koji će nam omogućiti da ostvarimo konačan cilj, a cilj je opstanak u najelitnijem takmičenju", rekao je Janković.

On je, na kraju, dodao i da će borba za opstanak trajati 15 utakmica, odnosno do poslednjeg kola.

Rad će u prvoj utakmici u prolećnom delu šampionata gostovati Čukaričkom.

Ne propustite