Rad promenio direktora

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.03.2013.
20:02
Izvor: Sportske.net, fcrad.co.rs

Uoči nastavka domaćeg šampionata, sa Banjice stiže vest o ''rokadi'' na mestu generalnog direktora kluba.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Ulogu generalnog direktora u proteklih 11 godina je obavljao Nebojša Lukić, koji je tu funkciju predao Nenadu Popoviću, dosadašnjem generalnom sekretaru.

Primopredaja dužnosti protekla je u pravoj prijateljskoj atmosferi.

''Imao sam tu čast da budem deo kluba koji je igrao polufinale nacionalnog Kupa, kao i da nakon 22 godine budemo učesnici međunarodnog klupskog takmičenja kroz kvalifikacije za Ligu Evrope.

Ostaje žal što Rad nije igrao neko finale Kupa ili ostvario plasman u grupnu fazu Lige Evrope, kao i što nismo uspeli da  i pored izuzetnog napora i maksimalnog angažovanja  do kraja dovedemo papirologiju koja je kamen spoticanja u realizaciji adekvatne infrastrukture.

Zahvaljujem se svim bivšim i sadašnjim saradnicima sa kojima sam ostao u  više nego korektnim odnosima, a svom nasledniku  želim puno uspeh u radu i da  bude još uspešniji'',
poručio je Lukić na oproštaju od direktorske funkcije.

Njegov naslednik Nenad Popović mu je uputio reči zahvalnosti i otkrio neke od planova na kojima će raditi u narednom periodu.

''FK Rad kao jedan od najorganizovanijih klubova u Srbiji ima kapacitet da svoje poslovanje podigne na nivo funkcionisanja evropskih klubova što predstavlja primarni cilj kluba. Obzirom da svaki cilj ima svoje podciljeve najbitniji su stabilizacija i racionalizacija finansijskog poslovanja i razvoj infrastrukture'', konstatovao je Popović.




Ne propustite