Rad se nada istorijskom uspehu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.11.2012.
19:37
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri superligaša sa Banjice sa ogromnim motivom dočekuju duel poslednjeg kola jesenjeg dela sezone, protiv Radničkog u Nišu. Trener Marko Nikolić podsetio da bi u slučaju pobede Rad mogao aktuelnu polusezonu da završi i na trećem mestu, što bi bio sj

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Rada dugo su bili u sasmom vrhu tabele Superlige ove sezone. Usledio je zatim određeni rezultatski pad, ali su ''Građevinari'' u prethodne dve utakmice najavili povratak u pravu formu.

Narednog vikenda očekuje ih još gostovanje u Nišu, kojim će završiti ovu polusezonu, a trener Marko Nikolić ne krije koliko bi njegovom timu značila pobeda na ''Čairu''.

''Vezali smo dve pobede kući, vratili se u vrh naše lige. Čeka nas sada 'vruć' teren u Nišu, ali mi imamo svoj cilj - da kako znamo i umemo dođemo do nove pobede!

Ovo je njima važna utakmica, ali jeste i nama. Ako bismo pobedili, možda bismo uspeli da se probijemo i na treće mesto u nekim kalkulacijama, što bi bio istorijski plasman naše ekipe.

Igrači su raspoloženi, rastrčani, i dalje imaju svežinu. Nadam se jednom modernom, učinkovitom fudbalu, želimo da izvučeno svoj maksimum i nemamo razloga da štedimo energiju, jer se prva naredna zvanična uitakmica igra tek u februaru''
, ističe Nikolić, koji će moći da računa na sve igrače, izuzev eventualno Ognjena Gnjatića, koji nije trenirao punom parom.

Ne propustite