Radaković novi kondicioni trener Zvezde

Autor: Nenad Kotlajic
subota 07.01.2012.
17:26
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener crveno-belih, Robert Prosinečki za novog kondicionog trenera izabrao je Radivoja Radakovića. On će na toj funkciji zameniti Mihajla Batu Radulovića, koji je bio privremeno rešenje posle odlaska Srđana Zirojevića.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

U prolećnom delu sezone o fizičkoj pripremi fudbalera Crvene zvezde brinuće Radivoje Radaković, koji je do prošle sezone funkciju kondicionog trenera obavljao u kragujevačkom Radničkom 1923.

Radaković će na toj funkciji zameniti Mihajla Batu Radulovića, koji je bio privremeno rešenje posle odlaska Srđana Zirojevića u jesenjoj sezoni.

''Apsolutno sam svestan veličine kluba u koji dolazim, i dovoljno je reći "Crvena zvezda" pa da i laiku sve bude jasno. Odgovornost, motivi i izazovi su ogromni, a ja gajim duboko ubeđenje da naši igrači sa aspekta fizičke pripreme mogu značajno više.

Cilj je dostizanje evropskih modalnih vrednosti, funkcionalnih i motoričkih sposobnosti, naročito situacionih. Učiniću sve što je u mojoj moći da studioznim i marljivim radom dosegnemo te visine'', rekao je Radaković za zvanični sajt crveno-belih.

Tridesetosmogodišnji Kragujevčanin je magistar nauka u fizičkoj kulturi, a svoj posao u Ljutice Bogdana 1a počeće već prvog dana priprema, 10 januara.

Ne propustite