Radivojević poslednje pojačanje "Romantičara"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 01.09.2012.
14:00
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Poslednji dan prelaznog roka iskoristili su u OFK Beogradu da dovedu još jednog igrača koji će pojačati konkurenicju u napadačkoj liniji. Na Karaburmu je stigao Marko Radivojević koji bi trebalo da bude budućnost OFK Beograda.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Bivši fudbaler Napretka iz Kruševca karijeru će nastaviti na Omladinskom stadionu na Karaburmi.

Marko Radivojević poslednje je pojačanje koje je OFK Beograd doveo tokom letnjeg prelaznog roka a igra na poziciji napadača.

Rođen je u Kruševcu 24.9.1995. godine a nakon prolaska kroz mlađe kategorije kruševačkog prvoligaša karijeru je nastavio u ekipi Trstenika.

Po dolasku u ekipu OFK Beograda Radivojević je izrazio svoje oduševljenje time što je postao novi član kluba sa stare Karaburme.

"OFK Beograd je veliki klub, prezadovoljan sam dolaskom među plavo - bele, pogotovo što znam da su uslovi za rad za mlađe igrače na vrhunskom nivou. OFK Beograd je klub sa velikom tradicijom, dosta poznatih igrača je nosilo dres Romantičara, a ne bih se žalio da imam karijeru poput Baneta Ivanovića ili Aleksandra Kolarova" rekao je Radivojević.

OFK Beograd je samo nekoliko dana pre završetka prelaznog roka u svoje redove doveo i Ivicu Jovanovića koji takođe igra na poziciji napadača pa će konkurencija u toj liniji tima biti znatno jača.

"Romantičari" sutra na svom terenu dočekuju ekipu Partizana protiv kog će pokušati da postignu prvi gol u novoj sezoni.

Ne propustite