Radni jubilej (20.45)

Autor: Miloš Marković
nedelja 19.08.2012.
14:02
Izvor: Sportske.net

Prvi meč ovogodišnjeg prvenstva za fudbalere Crvene zvezde donosi i jubilej, 2000. utakmicu u nacionalnom šampionatu. Hoće li se Robijevi momci radovati protiv Rada?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kako prošle nedelje nisu igrali protiv Javora, fudbaleri Crvene zvezde večeras na domaćem terenu protiv Građevinaca započinju sezonu.

Rad na Marakani ima negativnu tradiciju, ipak Robert Prosinečki ne želi da potceni protivnika koji je u prvom kolu slavio nad kragujevačkim Radničkim i već na startu pokazao ozbiljne ambicije.

“Dobro su otvorili sezonu, i uz dobru igru su pobedili Radnički. Rad je ekipa koja želi da se nadigrava, igra otvoreno i ima mnogo mladih i talentovanih igrača.”, ističe Robert prosinečki koji ima jasan cilj za večerašnji meč.

“Utakmica sa Radom nam je prva u sezoni i mi u njoj imamo najviše ambicije.”

“Želimo da odigramo dobro i zabeležimo pobedu koja bi nam mnogo značila za nastavak sezone u kojoj nas očekuje puno izazova. Crvena zvezda uvek kada igra pred svojim navijačima teži pobedi, tako će biti i ovog puta.”, rekao je trener crveno-belih.

Poseban motiv fudbalerima Crvene zvezde može da predstavlja i činjenica da će upravo pred svojim navijačima danas obeležiti i dvehiljaditi meč u nacionalnim šampionatima.

Planirana prva pobeda u šampionatu bila bi ujedno i 1.181. ukupna za Crvenu zvezdu, izabranici Roberta Prosinečkog će dati sve od sebe da do nje i dođu.

“Rad igra dobar fudbal. Njihov stil igre je za pohvalu, ali naša računica je jasna – idemo na pobedu.”

“Maksimalno smo se spremali za Rad, nedećemo odustati od našeg cilja i napadačkog stila, a ako budemo na očekivanom nivou, ostvarićemo zacrtano.”, istakao je Luka Milivojević, bivši Građevinar.

Inače, meč na Marakani se igra večeras s početkom u 20.45.


Ne propustite