"Radnička" reorganizacija?

Autor: Miloš Marković
utorak 25.12.2012.
11:55
Izvor: Sportske.net

Velika pobeda nad Cedevitom kojim se Radnički vratio u trku za plasman u fajnal-for regionalnog takmičenja donekle je ostala u senci najavljenih kadrovskih promena u klubu iz Kragujevca.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Naime, poslednjih dana kolaju priče da bi u redovima Radničkom moglo da dođe do određenih promena u igračkom kadru, pre svega se tu misli na najavljeni dolazak Miloša Dimića, ali i odlasku iskusnog centra Ratka Varde.

Provereni košarkaš kome ugovor ističe upravo danas, 25. decembra, nalazi se u nekoj vrsti vakuuma, ostaje otvoreno pitanje hoće li produžiti saradnju sa klubom iz Kragujevca.

Kada je u pitanju sam igrač njegove želje i namere su jasne.

„Iskreno, ni sam nisam znao da mi ugovor nije do kraja sezone. Odmah nakon meča sa Cedevitom sam imao kontakt sa upravo kluba, postoji obostrana želja da se saradnja nastavi.“, prenosi „Žurnal“ reči iskusnog centra.

Isti stav ponovio je za „Sport“ i trener Radničkog Miroslav Muta Nikolić.

„Sve ostaje isto. Ratko Varda, ostaje naš igrač, tu je u Kragujevcu.“, istakao je trener Radničkog.

Inače, osim pomenute dvojice igrača, Varde i Dimića, u kontekstu kraguejvačkog tima govori se i u vezi sa još nekoliko promena, konkretno dolazaka novih pojačanja.

Radnički želi dodatno da osnaži svoj igrački kadar i u nastavku sezone definitivno potvrdi svoje ambicije, a s tim u vezi sa kragujevačkim timom se u vezu dovode i Anđušić, kao i Marko Čakarević, koji je upravo iz Radničkog otišao u Partizan gde ove sezone ne dobija pravu priliku.


Ne propustite