Radnički 10 od 10!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.02.2014.
10:51
Izvor: Sportske.net

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca vezali su deseti uzastopni trijumf u Prvoj A ligi, pošto su na gostovanju u Nišu savladali Naisus rezultatom 5:12 (0:3, 2:2, 0:5, 3:2).

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Izabranici Dejana Jovovića nastavili su da ređaju pobede u domaćem šampionatu. Radnički iz Kragujevca savladao je Naisus u Nišu rezultatom 5:12 (0:3, 2:2, 0:5, 3:2) bez nekolicine standardnih prvotimaca.

Jovović je odlučio da u Nišu odmori standardne prvotimce Damira Burića, Aleksandra Ćirića i Borisa Zlokovića pa su mesto u timu pronašli nešto mlađi igrači među kojima i debitant Vuk Verović.

Kragujevčani su do odlaska na odmor imali prednost od tri gola (5:2), a u trećoj deonici prelomili su meč serijom 5:0.

Do kraja susreta Nišlije su iskoristile činjenicu da je Radnički igrao sa 'mlađarijom' u timu pa je poslednja četvrtina pripala domaćem timu koji je tako ublažio poraz.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je kapiten Filip Filipović sa tri gola, Boris Popović, Dušan Marković i Đorđe Filipović dodali su po dva, a jednom su se u strelce upisali Ćirković, Miličić i Basara.

Na drugoj strani, Čavić je postigao dva gola, a Živić, Vasić i Rakonjac po jedan.

Radnički nakon deset odigranih utakmica vodi na tabeli Prve A lige sa deset pobeda, jednom više od drugoplasirane Crvene zvezde.

Ne propustite