Radnički bi sad da vrati Kneževića Partizanu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.09.2013.
11:36
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Nepromišljen potez na Banjici protiv Rada i zasluženi crveni karton Filipu Kneževiću zbog toga, izazvali su veliko nezadovoljstvo u stručnom štabu i upravi kragujevačkog Radničkog, pa je neizvesna dalja sudbina nestašnog igrača u ovom klubu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Podsetimo, Filip Knežević je prošle godine došao u Partizan iz čačanskog Borca, sa epitetom jednog od naših najtalentovanijih fudbalera.

Međutim, u Humskoj nije uspeo to i da dokaže u proteklom periodu, pa je letos poslat na pozajmicu u kragujevački Radnički.

Trener Kragujevčana mu je pružao priliku koju nije imao u Partizanu, a on mu je vratio incidentnim ponašanjem na utakmici protiv Rada, crvenim kartonom, kojim je ostavio ekipu na cedilu u meču koji je na kraju Rad dobio sa 1-0 proteklog vikenda.

Odmah posle meča, trener Radmilo Ivančević je pred novinarima istakao da je Knežević ''sam sebi najveći neprijatelj'' i da mu ''niko ne može pomoći, ako on sam to ne želi''.

Posle svega, stigla je i reakcija iz uprave kluba, od predsednika Milenka Marjanovića, koji je najavio mogućnost i da se Knežević uskoro vrati Partizanu.

''To što je on uradio je nedopustiva greška, isprovociran je od momka koji nema ni  18 godina i zaista razmišljamo da ga vratimo Partizanu. Došao je ovde da pomogne i sebi, i Radničkom i Partizanu, a odmogao je prvenstveno sebi'', izjavio je Marjanović, a prenosi ''Žurnal''.

Posle meča sa Radom i trener Ivančević je ponudio ostavku, ali Marjanović za to neće ni da čuje.

''On je divan čovek i izuzetan trener. To je dokazao i ponuđenom ostavkom, jer prihvata odgovornost. Malo je trenera poput njega, mnogi bi samo da uzmu pare, a rezultati i ljudskost su im najmanje važni'', poručuje Marjanović.


Ne propustite