Radnički definitivno u Evrokupu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 11.07.2013.
10:33
Izvor: Sportske.net

Još dobrih vesti za Kragujevčane. Posle potvrde o povratku u regionalnu, ABA ligu, prvi čovek Radničkog Ivan Grujin izjavio da će ovaj klub nastupiti i u Evrokupu!

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Izgledalo je posle osvojenog petog mesta u domaćoj Superligi da je pred kragujevačkim Radničkim sezona u kojoj će krenuti od nule, ali naknadni razvoj događaja omogućio im je da se ipak nađu i na Jadranu, ali i u Evropi.

Kao što je poznato, Vojvodina je izgubila mesto u regionalnoj ligi, jer nije uplatila neophodnih 150.000 evra na ime kotizacije, Radnički je tako uhvatio ''poslednji voz'', a u poslednjih par dana ostala je neizvesnost da li to znači i da ćemo Kragujevčane gledati i u Evrokupu.

Konačno je i ta dilema razrešena, pošto je predsednik Radničkog Ivan Grujin potvrdio da su Kragujevčani dobili i tu pozivnicu i da definitivno izlaze u Evropu.

''Potvrđujem da naš klub prihvata pozivnicu i sa velikim zadovoljstvom ulazi u prvu fazu priprema za nova takmičarska iskušenja. Evropa konačno stiže u Kragujevac, a to će značajno da odredi naše ambicije za sezonu 2013/2014 u kojoj ćemo se takmičiti u četiri ranga'', izjavio je Grujin, a prenosi zvanični klupski sajt.

Ne propustite