Radnički - hrabro i napadački u Zagrebu

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.02.2012.
17:55
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Pomoćnik Miroslava Nikolića na klupi Radničkog Branko Maksimović u najavi sutrašnjeg gostovanja Kragujevčana u Zagrebu istakao da njegovoj ekipi odgovara igra koju forsira Cedevita i najavljuje da će pokušati da primene recept iz duela sa Cibonom.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Košarkaši kragujevačkog Radničkog u sredu od 20 časova u Zagrebu igraju odloženu utakmicu 20. kola ABA lige protiv odlične ekipe Cedevite, drugoplasirane na tabeli regionalne lige.

Član stručnog štaba Kragujevčana Branko Maksimović izneo je niz pohvala na račun domaćina, ali smatra da njegova ekipa nije bez šansi u ovom meču.

''Zagrepčani imaju 12 kvalitetnih i iskusnih igrača, neki od njih su osvajali i Evroligu. Imaju sjajne uslove za rad, cele sezone igraju kvalitetno, na visokom nivou, ali mislim da nama 'leži' njihov stil igre. Očekujem otvoren meč, na veliki broj poena i bez obzira na kvalitet rivala, smatram da i mi imamo svoje adute'', poručuje Maksimović.

On priznaje da se u ekipi Radničkog još uvek osećaju posledice poraza od Širokog i Crvene zvezde, ali i pored toga nisu izgubili sve šanse da ostvare svoje ciljeve ove sezone u ABA ligi.

''Na žalost, još se u našoj igri oseća grč iz poraza od Širokog i Zvezde. I mi i igrači smo svesni da bi sa te dve pobede bili peti na tabeli. Probaćemo da od utakmice do utakmice dalje podižemo nivo forme i samopouzdanja jer smo još uvek potpuno u igri za ostvarenje klupskih ciljeva. Kada smo mogli da nanesemo prvi poraz Ciboni na njihovom parketu u ovoj sezoni, pokušaćemo da isti posao napravimo i sa Cedevitom'', zaključio je Maksimović.

Ne propustite