Radnički i Voša u borbi za finale

Autor: Filip Mitrović
nedelja 01.04.2012.
15:22
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Večeras će se u hali "Jezero" u Kragujevcu znati ime prvog finaliste plej-ofa u odbojci.

wienerliga
wienerliga

Povezane vesti

Odbojkaši Radničkog i Vojvodine zabeležili su po dve pobede u međusobnom nadmetanju u polufinalnoj seriji plej-ofa, te će majstorica u Kragujevcu odlučiti prvog finalistu.

Obe ekipe napravile su po jedan brejk, a sva četiri duela krasila je neizvesnost, i nezahvalno je pripisivati ulogu favorita u odlučujućem, petom, meču bilo kom timu.

Tako misle i treneri obeju ekipa.

"Kao i u prethodnim duelima odlučivaće jedna-dve lopte. Dosad je onaj ko je bolje otvarao set imao više šanse. Najvažnije nam je da se što više odmorimo i što spremniji dočekamo odlučujući meč. Možda smo u prednosti zbog domaćeg terena, ali se videlo da to ne mora ništa da znači." izjavio je trener Radničkog Dejan Matić.

"Možda ćemo u majstorici biti malo rasterećeniji. Igra može i mora da se popravi, moramo da budemo još kvalitetniji. Greške moramo da svedemo na minimum. Radnički igra veoma dobro, ali i mi imamo kvalitetnu ekipu. Draž naših utakmica je to što se igra do poslednje lopte, a nadam se da ćemo se mi radovati." kaže Nikola Salatić, trener Vojvodine.

Meč počinje u 19:00 časova u hali "Jezeo" u Kragujevcu.

Drugi finalista znaće se sutra posle majstorice u duelu "Večitih" rivala.


Ne propustite