Radnički ispao posle "zlatnog" seta

Autor: Kragujevac.Sportske.net
četvrtak 14.02.2013.
18:17
Izvor: Sportske.net

Odbojkaši Radničkog ispali su od poljske ekipe Delekta u četvrtfinalu Čelendž kupa...

wienerliga
wienerliga

Povezane vesti

Odbojkaši Radničkog izgubili su u revanšu četvrtfinala Čelendž kupa od poljske Delekte sa 3:0 po setovima (25:20, 25:17, 25:19) , potom je usledio i "zlatan" set koji je poljska ekipa dobila rezultatom 15:11.

Odbojkaši Radničkog put Poljske su otišli sa maksimalnih 3:0 iz "Jezera". Međutim, ispostavilo se da ni to nije bilo dovoljno Šumadincima da se plasiraju u polufinala Čelendž kupa i tako ostvare istorijski uspeh u evropskim takmičenjima. Ekipa Delekte nije bila ni nalik onoj od pre nekoliko dana u Kragujevcu, skoro potpuno izmenjen sastav, sačinjen uglavnom od iskusnih internacionalaca, za Kragujevčane je bio prevelik zalogaj.

Domaći su koroz čitav meč držali konce igre u svojim rukama i potpuno zasluženo ostvaili maksimalnu pobedu. Onda je usledio i "zlatni" set. Veoma razigranoj ekipi Delekte Kragujevčani su uspeli da pariraju sve do same završnice (11:11), a onda Domaći pritiskaju gas i sa serijom od 4:0 dolaze do pobede i plasmana u polufinale.

Kod domaćina najviše su se istakli Konarski sa 14 i Valinski sa 13 poena, dok je u redovima Radničkog najzapaženiji bio Vladimir Čedić sa 12 poena.


Ne propustite