Radnički kreće u borbu za opstanak

Autor: Kragujevac.Sportske.net
utorak 26.02.2013.
13:07
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca dočekuju ekipu Rada u okviru 16. kola Jelen Superlige Srbije. Utakmica se igra na Čika Dači u sredu od 14 časova.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevaca počinju prolećni deo sezone utakmicom na svom stadionu protiv Beogradskog Rada.

Fudbalerima Radničkog Rad će biti prva prepreka teškom putu opstanka u Superligi Srbije.

Trener Radničkog Dejan Đurđević naglasio je da će sutra stanje terena u velikoj meri uticati i na konačan ishod.

"Vreme nam ne ide na ruku, teren će sutra biti natopljen pa će samim tim i uslovi za igru biti veoma teški, što može da nam oteža igru i u velikoj meri može da utiče na rezultat", rekao je Đurđević.

Trener Radničkog rekao je ne može da računa na fejsu koji je u limitiranom trenažnom procesu.

"Za sada od kompletnog sastava ne mogu da računam da Fejsu koji je zbog povrede napustio pripreme i vratio se u Srbiju i on sigurno neće biti na spisku od 18 igrača koji će nastupiti na sutrašnjoj utakmici. takođe i Milovanović ima malih problema sa povredom, ali razgovaraću sa njim i doktorom u toku dana kako bih utvrdio da li mogu da računam na njega sutra." Kaže Đurđević.

Štoper Radničkog Miloš Tintor rekao je da je ćilj ekipe u prolećnom delu da izbori opstanak.

"Naš cilj u drugom delu je svakako opstanak, ali ako nam se ukaže prilika da ostvarimo nešto više skako da ćemo tu priliku i iskoristiti", dodaje Tintor.

On je rekao da je zadovoljan pojačanjima Radničkog u prelaznom roku i da sa njima Radnički ima dobre šanse da obezbedi opstanak.

"Sa novim igračima smo dobili kvalitet, ali i iskustvo. Oni su pre svega dobri ljudi i lako su se uklopili u ekipu." rekao je Tintor.

Na spisku licenciranih igrača i dalje se nalazi najbolji strelac ekipe Darko Spalević koji nije bio na pripremama u Turskoj i ne trenira sa ekipom.

Utakmica 16. kola Jelen Superlige Srbije između Radničkog iz Kragujevca i Rada zakazana je za sredu od 14 časova na "Čika Dači".

Ulaz za ovu utakmicu biće slobodan.
 

Ne propustite