Radnički - Može Zvezda pasti i bez Vanje

Autor: Beta Beta
petak 03.05.2013.
20:13
Izvor: Beta

Pomoćni trener vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Dejan Jovović izjavio je danas da će njegov tim, i pored toga što će u drugom meču finalne serije plej-ofa prvenstva Srbije protiv Crvene zvezde igrati oslabljen, ići na pobedu.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Kragujevčani su u prvom meču izgubili i dva vrlo važna igrača, kapitena Vanju Udovičića i hrvatskog reprezentativca Damira Burića, koji su suspendovani na dve, odnosno na jednu utakmicu, pa neće biti u konkurenciji za tim.

"Bez obzira u kom sastavu igramo, uvek idemo na pobedu. Sigurno da neće biti lako, pogotovo što nećemo moći da računamo na dva izuzetno bitna šrafa u igri. To će prouzrokovati određene promene u taktičkom delu, ali nedostatak igrača se zaboravlja čim utakmica počne. Ova ekipa je od samog starta pravljena tako da svako može da uskoči i dostojno zameni saigrača", rekao je Jovović.

"Crveno-beli" su do pobede u prvom susretu stigli samo 10 sekundi pre kraja drugog produžetka (10:9), iako su Kragujevčani imali šanse da meč u svoju korist reše još u regularnom delu.

Druga utakmica finala plej-ofa prvenstva Srbije, koje se igra do tri pobede, igraće se u subotu u Kragujevcu od 20.00h.

Ne propustite