Radnički na turneji u Hrvatskoj

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.12.2012.
14:30
Izvor: Sportske.net, vkradnicki.com

Vaterpolo klub Radnički iz Kragujevca otputovaće u Hrvatsku gde će odigrati nekoliko prijateljskih mečeva sa tamošnjim klubovima koji su učestvovali na prošlosezonskom fajnal-foru EL.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Radnički iz Kragujevca za kratko vreme uspeo je da zadobije renome uglednog vaterpolo kluba koji bi u najskorije vreme mogao da zaigra u evroligaškom društvu.

Tako će "Đavoli" do kraja nedelje biti gosti Primorja iz Rijeke i Maldosti iz Zagreba, hrvatskih klubova koji su u prethodnoj sezoni igrali fajnal-for EL.

Izabranici Dejana Udovičića najpre će odigrati meč humanitarnog karaktera protiv ekipe Primorja na Kantridi a zatim će u Zagrebu sa Mladošću u sparing duelima proveriti trenutnu formu.

"Drago mi je što neki od trenutno najjačih klubova prepoznaju naše kvalitete i ambicije i što su se odlučili da sparinguju sa nama. Za kratko vreme Radnički je stekao reputaciju u evropskim vaterpolo krugovima i može mnogo da doprinese ovom sportu. U ovom trenutku potrebni su nam ozbiljni protivnici i mislim da smo napravili pravi potez u izboru sparing rivala" kazao je Dejan Udovičić.

Iz glavnog grada Hrvatske vaterpolisti Radničkog vraćaju se u sredu, a potom se okreću prvenstvenom duelu sa Banjicom, koji se na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“ igra u petak, 14. decembra, od 19 časova.

Ne propustite