Radnički nastavlja seriju pobeda? (17:00h)

Autor: Darko Mitrović
subota 02.11.2013.
13:03
Izvor: Sportske.net

Košarkaši kragujevačkog Radničkog od 17 časova otvaraju šesto kolo ABA lige, gostovanjem mađarskom Solnoku.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Ekipa Miroslava Nikolića ovaj susret dočekuje u odličnoj atmosferi, zahvaljujući ubedljivim pobedama nad Olimpijom i Spartakom iz Sankt Petersburga u proteklih nedelju dana.

Navijači Radničkog nadaju se da bi serija pobeda mogla da se nastavi i u Mađarskoj, s obzirom da se Solnok nalazi u donjem delu tabele, ali iskusni Sava Lešić upozorava da je mađarski tim znatno opasniji na svom parketu.

''Imamo dobru atmosferu, sve vreme, još od priprema. Dodatno smo pojačali raspoloženje ovim značajnim pobedama nad Bizonsima, Olimpijom i Spartakom.

Naravno, neće nam biti lako, ali posle tri uspeha ne smemo da poletimo, moramo da budemo čvrsto na zemlji. Ipak, putujemo tamo po nove bodove''
, izjavio je Lešić, a prenose ''Novosti''.

Osim ove utakmice, u subotu su na programu još četiri susreta, a od srpskih klubova na teren izlazi još Mega Vizura koja u Smederevu dočekuje skopski MZT od 21 čas.

ABA liga, 6. kolo

Subota:

17.00h Solnok - Radnički
19.00h Igokea - Olimpija
19.00h Cedevita - Široki
21.00h Mega Vizura - MZT Skoplje
21.00h Krka - Zadar

Nedelja:

17.00h Partizan - Cibona

Ponedeljak:

20.30h Budućnost - Crvena zvezda

Tabela: Crvena zvezda, Partizan i Cedevita 4-1, Cibona, Budućnost, Radnički i Krka 3-2, MZT Skoplje, Igokea, Široki, Mega Vizura i Solnok 2-3, Zadar 1-4, Olimpija 0-5.

Ne propustite