Radnički po oprobanom receptu

Autor: Filip Mitrović
petak 03.05.2013.
15:47
Izvor: Sportske.net

Muta Nikolić, trener Kragujevčana, ističe pred duel sa Konstantinom da pristup treba da bude kao protiv Partizana.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

U subotu (18h) gost Radničkog u "Jezeru" biće niški Konstantin, a strateg Kragujevčana, Muta Nikolić, izjavio je pred ovaj duel da njegov tim mora da dobije sve mečeve kod kuće do kraja ligaškog dela takmičenja.

"Motivacija mora da nam ostane na nivou koji je bio protiv Partizana. To, objektivno, jeste teže sprovesti u delo, ali svi smo svesni težine preostalih utakmica u Superligi.

Daćemo sve od sebe da nam učinak pred domaćom publikom u ova tri kola bude stoprocentan. Pobeda nad prvakom Jadrana i Srbije nam je dala krila, uveren sam da ćemo to da pokažemo već protiv Nišlija u subotu.

Oni nisu favoriti za Jadran, ali su svakako vredni poštovanja. U toj prvoj utakmici su pokazali da se bore od prvog do poslednjeg minuta. Uspeli su da se rezultatski vrate, posle zaostatka od deset poena, "ginuli" su na terenu. Zbog toga ćemo im posvetiti maksimalnu pažnju u revanšu. Pristupićemo sa punom odgovornošću, opuštanje nije dopušteno."
rekao je Nikolić.

Radnički ima skor od tri pobede i četiri poraza, dok je Konstantin ostvario samo jedan trijumf do sada. Prvi meč ovih rivala u Nišu Kragujevčani su dobili rezultatom 90:73.

Ne propustite