Radnički ponovo bolji od Timoka

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.07.2012.
21:40
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Fudbaleri Radničkog iz Niša uspeli su da savladaju Timok i u drugom prijateljskom susretu koji su ove dve ekipe odigrale na pripremama u Lepenskom Viru.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Povratnik u elitno fudbalsko društvo trijumfalno je završio prpreme u Lepenskom Viru pošto je danas savladana ekipa Timoka iz Zaječara rezultatom 2:1.

Nišlije su sa novim članom Prve lige Srbije već odigrale jednu prijateljsku utakmicu pre dva dana a tada je Radnički slavio rezultatom 1:0.

Pobedu na danšnjoj utakmici obezbedili su Predrag Stamneković i Marko Ranđelović golovima u 5. i 20. minutu.

Počasni pogodak Timok je uspeo da postigne u 28. minutu ali je to bilo sve što su Zaječarci uspeli da urade u dva prijateljska meča sa Radničkim.

Trener niškog superligaša iskoristio je priliku da isproba dve različite postave na današnjem meču pa su tako igrali sledeći fudbaleri:

Perić, Živković, Ranđelović, Đorđević, Pešić, Ivanov, Pejčić, P. Stamenković, A. Jovanović, J. Jovanović i Ivanović, dok su u drugom delu meča zaigrali Filipović, N. Stamenković, Vukomanović, Dugalić, Marković, Kolarević, Mi. Petrović, S. Petrović, Ml. Petrović, Stefanović, Mitić.

Ekspedicija Radničkog sutra se vraća u Niš gde će odraditi poslednje pripreme pred početak domaćeg šampionata.

Ne propustite