Radnički promovisao Vasovića

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.08.2013.
16:07
Izvor: Sportske.net, vkradnicki.com

Kako je i najavljeno, u Kragujevcu obavljena zvanična promocija Jugoslava Vasovića u novog sportskog direktora Radničkog.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Proslavljeni srpski vaterpolista, osvajač brojnih medalja sa našim nacionalnim timom, ali i titule evropskog prvaka sa Bečejom, Jugoslav vasović, od srede je i zvanično novi sportski direktor Radničkog.

Vasović je na promociji izrazio veliko zadovoljstvo dolaskom na novu dužnost i veruje da će opravdati poverenje ljudi iz kluba.

''Drago mi je što sam došao u Kragujevac. Radnički je smatrao da ja mogu da pomognem u ostvarivanju ciljeva prvog tima i prevashodno u razvoju vaterpolo škole.

Osnovni cilj nam je da u stvorimo igrače iz Kragujevca koji će postati prvotimci Radničkog, a zatim i reprezentivci Srbije. Imamo odlične uslove i želimo da postanemo veliki vaterpolo centar.

Za to nam je neophodan jak prvi tim, dobar rad i pozitivna energija prema vaterpolo klubu, koja se oseća u ovom trenutku'', izjavio je Vasović.

Kad je u pitanju igrački kadar aktuelnog vicešampiona Srbije i pobednika Kupa Evrope, Vasović je saopštio da su klub napustili Vojislav Čupić i Đorđe Bašić, a stigli su Srđan Vuksanović iz Vojvodine, Ivan Basara iz Partizana i Miloš Korolija iz mađarskog Debrecina.

Ekipu će u narednoj sezoni voditi Dejan Jovović, dosadašnji pomoćnik Dejana Udovičića.


''Drago mi je da se priča o Radničkom razvija na način na koji svi želimo, pogotovo mi koji smo bili deo tok projekta od samog početka. Dolazak Jugoslava Vasovića na mesto sportskog direktora će nam sigurno pomoći, kako u organizacionom smislu, tako i u radu sa mlađim kategorijama, a sve sa ciljem da jednog dana dobijemo Kragujevčane u prvom timu'',
optimista je Jovović.




Ne propustite