Radnički - prvaku čestitke, ali uz revanš...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.05.2012.
17:23
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Kragujevčani biranim rečima govore o aktuelnom šampionu, ali veruju i u svoj kvalitet uoči subotnjeg derbija na ''Čika Dači''.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Prvi poraz ove sezone fudbaleri Radničkog su doživeli u finišu jesenjeg dela šampionata upravo protiv Partizana u Humskoj.  

Subotnji duel biće prilika Kuzeljevićevoj ekipi da se revanšira šampionu i osvoji preko potrebne bodove u borbi za izlazak u Evropu.

Trener Radničkog podseća da će njegova ekipa u meč ući oslabljena, ali veruje da se crno-beli mogu i savladati uz maksimalno požrtvovanje.

''Dovoljno je samo reći da nam dolazi apsolutni vladar u poslednjih pet godina na ovim prostorima, kada su titule u pitanju. To je za nas motiv više da u jednoj muškoj igri pružimo otpor, da pokušamo da dođemo do dobrog i kvalitetnog rezultata, a to neće biti nimalo lako, jer u utakmicu cemo ući osetno oslabljeni. Ipak, verujem da uz podršku naših navijača možemo da ostvarimo dobar rezultat'', poručio je trener Slavenko Kuzeljević.

I kapiten Željko Milošević ima slično mišljenje, naglašavajući da si bodovi u ovom trenutku mnogo potrebniji njegovom timu.

''Partizanu ćemo čestitati na tituli, ali ćemo se potruditi da na terenu osvojimo sva tri boda, jer su nama u svakom slučaju u ovom trenutku potrebniji. Ovim putem bih pozvao sve Kragujevčane da u subotu dođu i da nam još jednom budu dvanaesti igrač na putu do pobede'', poručio je Milošević.

Ne propustite