Radnički savladao reprezentaciju SAD

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.02.2014.
22:53
Izvor: Sportske.net

Vaterpolisti Radničkog savladali su reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država u humanitarnom susretu igranom na bazenu SC "Park".

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Lider vaterpolo šampionata Srbije savladao je reprezentaciju Amerike u humanitarnom susretu igranom na bazenu SC "Park" u Kragujevcu.

Radnički je slavio rezultatom 9:6 (4:2, 1:1, 0:3, 4:0) protiv selekcije koju vidi bivši trener kluba iz Kragujevca, Dejan Udovičić.

Utakmica je imala humanitarni karakter, pošto su na bazenu SC "Park" sakupljana novčana sredstva neophodna za lečenje Aleksandra Prijovića obolelog od teškog deformiteta kičmenog stuba.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Filip Filipović sa četiri pogotka, dva je postigao Boris Popović, a po jedan Vedran Ćirković, Boris Zloković i Đorđe Filipović.

Na drugoj strani Aleks Bouven je prednjačio sa dva gola, a jednom su se u strelce upisali Aleks Obert, Den Metjulas, Bret Bonani i Tomas Dansten.

Reprezentacija SAD je u Kragujevcu boravila tokom prethodne nedelje trenirajući zajedno sa vaterpolistima Radničkog.

Srpski tim i reprezentacija koju predvodi Dejan Udovičić treniraće zajedno do subote kada Amerikanci odlaze svojim putem a Radnički nastavlja borbu za titulu u Srbiji i Ligi šampiona.

Ne propustite