Radnički se igrao sa Metalcem!

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.04.2014.
20:41
Izvor: Sportske.net

Košarkaši kragujevačkog Radničkog upisali i drugu pobedu u Superligi, i to znatno lakše nego što se očekivalo u duelu sa valjevskim Metalcem.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Posle startnog poraza od Partizana, Radnički je vezao dve pobede u Superligi i potvrdio ulogu jednog od glavnih kandidata za plasman u ABA ligu naredne sezone.

Ekipa Miroslava Nikolića je večeras u svom ''Jezeru'' savladala pojačani Metalac iz Valjeva rezultatom 80:69, a konačan rezultat i ne prikazuje u pravoj meri ono što se dešavalo na parketu.

Naime, Radnički je bio mnogo bolji rival, dominirato tokom prve tri četvrtine i stekao čak i 26 poena prednosti u jednom trenutku (64-38), a gosti su tek u poslednjoj deonici iskoristili opuštanje Kragujevčana i značajno ublažili ovaj poraz.

Radnički sada ima skor od dve pobede i jednog poraza, a Metalac je u prva tri kola uspeo da savlada samo Mega Vizuru u prošlom kolu.

Kragujevčane su večeras do pobede predvodili Birčević sa 15, Mlađan sa 14 i Lešić sa 13 poena, dok je kod gostiju bolji od ostalih bio trio Bakić sa 24, Čakarević sa 14 i Petar Popović sa 10 poena.

Večeras se igraju još dve utakmice trećeg kola Superlige, Partizan - Crnokosa i Mega Vizura - Crvena zvezda.

Ne propustite