Radnički stigao kući, Ilić zadovoljan urađenim

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 23.07.2012.
18:13
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Fudbaleri Radničkog iz Niša vratili su se sa priprema koje su bile sprovedene u Lepenskom Viru. Trener Aleksandar Ilić zadovoljan je pojačanjima koja su stigla u klub i načinom na koji je ekipa radila u dosadašnjem toku pripremnog perioda.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Do početka Jelen Superlige ostalo je nešto manje od tri nedelje a fudbaleri Radničkog završne radove na pripremi tima sprovešće u Nišu.

Oni su se danas vratili iz Lepenskog Vira gde su boravili u prethodnih desetak dana. Tamo su odigrana dva prijateljska meča sa Timokom iz Zaječara i zabeležene dve pobede.

Kada se podvuče crta, Aleksandar Ilić zadovoljan je onim što je do sada urađeno i odnosom igrača prema obavezama koje su im nametnute.

"Iskreno, sve je bilo dobro, igrači su pripreme odradili odlično, atmosfera je bila korektna. Imali smo i dve utakmice i priliku da se upoznamo sa novajlijama" rekao je Ilić.

Tokom leta u redove niškog superligaša stigla su i pojačanja koja bi trebalo da povećaju konkurenciju u timu. Nikola Lukić, koji se povredio na početku priprema ipak će se brzo oporaviti i moći će da pomogne svojim saigračima na početku prvenstva.

"Povreda nije toliko ozbiljna da ga na duže odvoji od terena. Ostali su se lepo uključili u rad, zadovoljan sam pojačanjima jer su to igrači koji će moći da nam pomognu" zaključio je trener Radničkog.

Povratnici u elitni rang srpskog fudbala svoj prvi meč u novoj sezoni odigraće 11. avgusta protiv ekipe Novog Pazara.

Ne propustite