Radnički svim silama za prvenac u "Jezeru"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 18.10.2012.
14:28
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Košarkaški klub Radnički iz Kragujevca u subotu igra utakmicu petog regionalnog takmičenja, „Đavoli“ u svom „Jezeru“ silno motivisani traže prvu pobedu na domaćem terenu.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Rival kraguejvačkog Radničkog u petom kolu ABA lige je mađarski Solnok.

Nakon neprijatnih iznenađenja na domaćem terenu i poraza od Olimpije i Igokee, Radnički pred domaću publiku istrčava ohrabren prvim bodovima koje donosi iz Makedonije.

U duel protiv osvajača duple krune u Mađarskoj u poslednje dve godine Šumadinci ulaze oprezno, ali sa velikom dozom optimizma.

„Ekipa Solnoka je novajlija u Jadranskoj ligi. Ne smemo da ih potcenimo, moraćemo da igramo maksimalno angažovano, kako u odbrani, tako i u napadu. Trebaće nam puna koncentracija svih 40 minuta da bismo došli do željno očekivane pobede. Ulazimo u ritam ovom pobedom u Skoplju, popravila se situacija u timu, pa se nadam da sledi drugi uspeh u nizu. Pozivam sve navijače da dođu, podrže nas i da zajedno proslavimo tu prvu pobedu u Kragujevcu.“, rekao je Bojan Krstović.

Dobre vesti pred subotnji meč je da se Stiven Marković oporavio od povrede i da se, sa puno želje i motiva, vraća na teren.

„Oporavio sam se i spreman sam za naredni meč. Sada je sve u redu i jedva čekam da igram u subotu. Ovo je jako važna utakmica za nas igrače, ali i zbog navijača. Izgubili smo dve utakmice na svom terenu, pa nam je bitno da to prekinemo. Ulazimo u formu, došao nam je Ćapin, kao iskusan, dobar igrač. Ja se vraćam, a uz Ćapina će i meni biti lakše na poziciji koju igram. Iako nam dolazi iskusna ekipa, verujem u pobedu protiv Solnoka.“, istakao je Marković.

Inače, utakmica u hali Jezero igra se od 17 sati.


Ne propustite