Radnički vs Zvezda - Vidimo se u Superkupu Evrope!

Autor: Beta Beta
nedelja 24.11.2013.
20:51
Izvor: Beta

Posle trijumfa Radničkog u derbiju 5. kola ABA lige nad Crvenom zvezdom, iz tabora obe ekipe najavili su naredni duel u Supekupu Evrope.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Trener vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Dejan Jovović rekao je danas da je zadovoljan pobedom protiv Crvene Zvezde, ali da je beogradska ekipa u poslednjoj četvrtini pokazala zbog čega je aktuelni prvak Evrope.

"Bili smo odlični tokom prve tri četvrtine, ali u poslednjoj nismo uspeli to da ponovimo. Zvezda je pokazala da je velika ekipa, koja ide do kraja, što nam je velika pouka za naredne utakmice koje nas očekuju, a prvenstveno ovu u Superkupu Evrope. Nadam se da ćemo ovakvo fer i korektno suđenje, kakvo su crveno-beli imali", rekao je Jovović.

Radnički je danas na plivalištu "Park" u Kragujevcu savladao Zvezdu sa 8:7 u utakmici petog kola Prve A lige Srbije.

Golman Crvene zvezde Denis Šefik kazao je da Radnički mogao i ubedljivije da slavi, kao i da je ekipa napravila "fenomenalan rezultat", uprkos porazu.

"Radnički je sa mnogo većom željom ušao u meč. Mi smo malo bili okrenuti sledećem, u Superkupu, što je moglo mnogo više da nas košta. Poraz je mogao da bude ubedljiviji i Radnički bi tako osigurao prvo mesto, jer teško da bismo to mogli da nadomestimo u revanšu. Imamo dosta oscilacija u igri, dok je Radnički ove sezone konstantno dobar i čestitam im na zasluženoj pobedi", rekao je Šefik.

Ne propustite