Radom do prvog tima...

Autor: Miloš Marković
petak 28.12.2012.
14:56
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Jedno od velikih iznenađenja u igračkom kadru Crvene zvezde u prvoj polovini sezone bio je svakako Vukan Savićević, mladi fudbaler koji vrednim radom nastavlja da se nameće svom treneru.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Omladinski reprezentativac Srbije ove godine je prekomandovan u prvi tim, gde ipak nije uspeo da ostvari veću minutažu tokom jeseni.

Ipak, nepokolebivi duh mladog fudbalera ne dozvoljava da optimizam padne, Savićević obećava da će vrednim radom učiniti sve od sebe da se nametne treneru Jankoviću.

„Više od deset dana sam u treningu, izuzetno mi je važno da se dobro pripremim, jer samo od mene zavisi koliko ću igrati u drugoj polusezoni.“, rekao je hrabri fudbaler Zvezde koji se ne plaši konkurencije.

„Nije me strah činjenice da sam najmlađi u timu jer sam i letos bio u istoj situaciji i pokazao sam da mogu ravnopravno da se nosim sa starijim i iskusnijim saigačima.“, ističe ovaj Beograđanin.

Svestan da njegovo vreme tek dolazi, Savićević sanja trofeje sa svojim voljenim timom.

„Želim da ostavim trag na „Marakani“ i da učestvujem u osvajanju novih trofeja. Verujem da ću se već u maju radovati. Imamo dobar tim, možemo svakoga da pobedimo i verujem u uspeh na kraju sezone.“, istakao je mladi vezista Crvene zvezde.

Ne propustite