Radoman: ''Spalević izazivao incidente!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.09.2012.
18:53
Izvor: Sportske.net, arena sport

U analizi spornih detalja sa današnjeg derbija u Kragujevcu, nekada najbolji srpski sudija ocenio današnje deljenje pravde Danila Grujića kao sasvim korektno, uz par sitnijih propusta.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako su posle današnjeg duela sa Crvenom zvezdom, u kragujevačkom Radničkom kivni na sudiju Grujića zbog dva isključenja koja su praktično i prelomila meč u korist Beograđana, nekadašnji sudija Miroslav Radoman ima potpuno drugačije mišljenje.

Utakmica je obilovala nervozom igrača oba tima, a Radoman je kao glavnog inicijatora gotovo svih incidenata označio kapitena Radničkog Darka Spalevića.

''Spalević je inicirao sigurno četiri, ili pet situacija u kojima je dolazilo do nesportskih reakcija igrača. Sudija Grujić je danas obavio posao sasvim korektno, mislim da je prevideo situaciju u kaznenom prostoru Radničkog, kada je Tintor igrao rukom, a kad su isključenja u pitanju, ispravno je postupio. Ali, uvek je najlakše okriviti sudiju za sve, a danas je inicijator tog 'mobinga' bio Spalević'', zaključio je Radoman u analizi za ''Arenu sport''. 

Ne propustite