Radonjić: "'Arena' izbacuje Lokomotivu iz koloseka"

Autor: Beta Beta
utorak 15.10.2013.
13:32
Izvor: Beta

Dejan Radonjić očekuje da će se njegovi izrabranici snaći u "Areni" i da će na premijeri u Evroligi uspeti da nadigraju osvajača Evrokupa iz prethodne sezone.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je danas da se nada da će njegovi igrači uspeti uz veliku podršku navijača da pobede Lokomotivu Kubanj iz Krasnodara u prvom kolu Evrolige.

"Svesni smo da je grupa jaka, nema rivala protiv koga je sigrna pobeda i ostali iz grupe treba tako da razmišljaju. O dometima je nerealno govoriti u ovom trenutku i treba da sačekamo da takmičenje krene. Svesni smo težine zadatka koji nas očekuje i znamo da moramo da damo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat. Nadamo se punoj 'Areni' i verujemo da će nam to dati energije", rekao je Radonjić.

Crvena zvezda Telekom će u četvrtak u 19.00 u "KombankAreni" dočekati Lokomotivu iz Krasnodora u prvom kolu Grupe "D" Evrolige.

Radonjić je ocenio da je Lokomotiva izuzetno ambiciozna ekipa, kao i da na gostovanjima ume da igra na rezultat.

"Lokomotiva je prethodnih godina ulagala u svoje igrače, došli su na korak od CSKA iz Moskve, i to mnogo govori o njima. Izuzetno kvalitetan sastav, iskusan, zna da igra, pogotvo na rezultat, sto su pokazali i u ligi gde su startovali pobedama. Moramo tokom svih 40 minuta biti na nivou i konkurentni na terenu", rekao je Radonjić.

Šef stručnog štaba Zvezde kazao je da se nada će ekipa dobro odreagovati na promenu terena.

"Novi je tim i imamo mnogo novih nosećih igrača, imamo iskustva i mladosti, s obzirom da nam je prvi meč u 'Areni' treba da sačekamo reakciju ekipe, a ja se nadam najboljem. Ovde možemo da očekujemo da budemo još bolji nego u 'Pioniru'", rekao je Radonjić.

On je rekao da je još uvek neizvesno da li će centar Raško Katić nastupiti protiv Lokomotive, ali da će svakako biti u protokolu za tu utakmicu.

Ekipa Lokomotive u Beograd će doputovati sutra uveče i neće odraditi trening u "KombankAreni".

Ne propustite